home photo

home photo
 




Red Bull - Ready to Row
Στην καρδία της Φρανκφούρτης διοργανώνεται σήμερα 2 Ιουνίου το "Red Bull- Ready to Row" event. Μια εντυπωσιακή σκυταλοδρομία οπού μία ομάδα από 8 κωπηλάτες καλείται να καλύψει την απόσταση των 3200m η οποία χωρίζεται σε 4 800αρια από την γέφυρα Holbeinsteg εώς την γέφυρα Eisernen Steg, χρησιμοποιώντας 4 διαφορετικά σκάφη, 8+, 4+, 2x και 1x, με όποια σειρά θέλουν.
Πιο συγκεκριμένα, ο στίβος είναι μια ευθεία 800 μέτρων από την γέφυρα Holbeinsteg εώς την γέφυρα Eisernen Steg. Η κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει με όποια σειρά θέλει τις βάρκες της. Στο τέλος κάθε ευθείας γίνεται η αλλαγή της βάρκας. Κάθε ομάδα έχει 8 αθλητές αλλά μπορεί να τους μοιράσει όπως θέλει στις βάρκες της. Μόνο ένας αθλητής από κάθε ομάδα θα τρέξει σε όλες τις βάρκες.
Σύμφωνα με την σελίδα του RedBull στο συγκεκριμένο event θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κωπηλασίας όπως οι Olaf Tufte, Ondrej Synek, Luka Spik, Tim Maeyens και ο Marcel Hacker.
Πρόγραμμα
2 Ιουνίου 
13.00 - 14.00 Ώρα Ελλάδος - Προκριματικοί
20.00 - 21.30 -""- - Ημιτελικοί και Τελικός
Θα επανέρθουμε με αποτελέσματα και videos...
Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από την προηγούμενη σκυταλοδρομία της Red Bull στην Λουκέρνη τον Αύγουστο του 2010

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top