home photo

home photo
 


Η Διοίκηση  του Ν.Ο.Καστοριάς
Συγχαίρει την Αθλήτρια του, Γιαζιτζιδου Χριστίνα, η οποία αγωνίστηκε στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών μαζί με την Καλαμποκά Τριανταφυλλιά, στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Λουκέρνη της Ελβετίας και κατέλαβε την 4η θέση στον μεγάλο τελικό.

Η Διοίκηση  του Ν.Ο. Καστοριάς εύχεται στην Αθλήτρια του, να είναι Προικισμένη με δύναμη και Πάθος, έτσι ώστε στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο BLED της Σλοβενίας, από 28 Αυγούστου  έως  4 Σεπτεμβρίου, να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου 2012 που όλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία.

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Καστοριάς συγχαίρει επίσης και έναν άλλο αθλητή, τον  Γιάννη Χρήστου, ο οποίος γεννήθηκε από τα σπάργανα του Ν.Ο.Καστοριας και οποίος κατέλαβε στο 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την 2η θέση στην ( 4- ) Τετράκωπο των Ανδρών και του ευχόμαστε την ανάλογη δύναμη και το ανάλογο πάθος έτσι ώστε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο BLED στης της Σλοβενίας .
 


Επίσης συγχαίρει και ένα άλλο Καστοριανό παιδί τον Αφεντούλη Νικόλαο ο οποίος στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Λουκέρνη κατέλαβε την  11η θέση στο σκιφ ελαφριών βαρών .
Ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί και το δικό του όνειρο.

Ο Ν.Ο.Καστοριας συγχαίρει όλους τους Αθλητές της Ελληνικής Αποστολής καθώς και το Προπονητικό Team για τις επιτυχίες των Αθλητών της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας .



Εκ της Διοικήσεως του Ν.Ο.Καστοριάς 

Από το nokast.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top