home photo

home photo
 


Η Ελληνικές Συμμετοχές στο Παγκόσμιο U23 - ΑmsterdamΜε 13 αθλητές και 7 πληρώματα θα συμετάσχει η Ελληνική Ομάδα Κωπηλασίας U23 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξαγεται στο Αmsterdam της Ολλανδίας απο 20 εώς 24 Ιουλίου.
Αλλάζει σκάφος ο Παναγιώτης Μαγδάνης και μετά από την 15η θέση στο Διπλό Σκίφ Ελ. Βαρών του Παγκοσμίου Κύπελου της Λουκέρνης, θα αγωνιστεί στο Σκίφ Ελ. Βαρών U23 , ανάμεσα σε 26 συμμετοχές.
Μετά την 15η θέση στο στην Λουκέρνη και την 13η στο Μόναχο η Κατερινίώτισσα Κατερίνα Νικολαϊδου, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Σκίφ Γυναικών U23, και στο Παγκόσμιο Νέων του Αμστερνταμ.
Έχοντας παρακαταθήκη τα Ασημένια Μετάλλια σε Λουκέρνη και Μόναχο, και στον δρόμο για την πρόκριση για το Λονδίνο, ο Στέργιος Παπαχρήστου, θα ξεφύγει για λίγο απο τα μονά κουπία και θα αγωνιστεί στο Σκίφ Ανδρών U23.
Μετά την 3η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Σιγκαπούρη, η Ελένη Διαμαντή μαζί με την Βασιλική Νταλαμάγκα στην θέση της αδερφής της, Λυδίας, θα αγωνιστούν στο Διπλό Σκίφ Ελ. Βαρών Γυναικών U23 ανάμεσα σε 13 πληρώματα.
Στην Τετράκωπο Ανδρών U23 θα αγωνιστούν οι Κουτσιάφτης Χρήστος, Αγγελόπουλος Διονύσης, Ναστόπουλος Μιχάλης και Λαμπρίδης Απόστολής με τους δύο τελευταίους να έχουν καταλάβει και την 2η θέση στην Δίκωπο Ανδρών στην Ολυμπιάδα Νέων της Σιγκαπούρης
Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήρια τους καταλαμβάνοντας την 6η και την 4η θέση στα Παγκόσμια Κύπελλα του Μόναχου και της Λουκέρνης αντίστοιχα, η Τριανταφυλιά Καλαμπόκα και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στο Διπλό Σκίφ Ελ.Βαρών Γυναικών U23, έχοντας κερδίσει το Χρυσό μετάλιο στην περσινη διοργάνωση στο Μπρέστ της Λευκορωσίας.
Απο τον Νίκο Αφεντούλη ο οποίος παίρνει την θέση του Παναγιώτη Μαγδάνη που θα αγωνιστεί στο Σκίφ Ελ. Βαρών Ανδρών U23, και τον Γιώργο Κόνσολα αποτελείται το Διπλό Ελ. Βαρών Ανδρών U23 οι οποίοι στην περσινή διοργάνωση είχαν πάρει την 6η θέση στο Τετραπλό Ελ. Βαρών Ανδρών U23
Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδία.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top