home photo

home photo
 


Ιδιαίτερα αισθητή αναμένεται να κάνει την παρουσία της η Γιαννιώτικη Κωπηλασία σε μία ακόμη μεγάλη φετινή διοργάνωση του εξωτερικού. Ο λόγος για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, με την συμμετοχή εκατοντάδων νέων αθλητών και αθλητριών απ' όλες τις Βαλκανικές χώρες.
Πρόκριση για 12 του ΝΟΙ στο Βαλκανικό Συνολικά στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν 12 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, αριθμός – ρεκόρ εκπροσώπησης σωματείου, όσον αφορά την Ελληνική Κωπηλασία. Οι 12 αυτοί κωπηλάτες εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Βαλκανικό, χάρη στις σπουδαίες επιδόσεις που πέτυχαν στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων που διοργάνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στην Καστοριά.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Ν.Ο.Ι. συμμετείχε στους προκριματικούς αυτούς αγώνες με τέσσερα πληρώματα, τα οποία βγήκαν όλα πρώτα στις κούρσες που έτρεξαν, αφήνοντας με διαφορά πίσω τους τις βάρκες των άλλων Ομίλων. Έτσι και οι 12 αθλητές του Ναυτικού μας Ομίλου πήραν το εισιτήριο για Κων/πολη και για μία ακόμη φορά θα αποτελέσουν τον βασικό «κορμό» της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, αφού η συμμετοχή του Ν.Ο.Ι. σ' αυτήν θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο σωματείο της χώρας μας!
Συγκεκριμένα, την συμμετοχή τους στο επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα εξασφάλισαν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.:
*Θανάσης Τσιάλιος – Ηλίας Κούρος – Γιώργος Αντώνης – Κων/νος Μαγκλάρας, που αγωνίστηκαν με την Τετράκωπο Εφήβων άνευ Πηδαλιούχου.
*Ιωάννης Ζήσης – Μιχάλης Παπατσίμπας – Βασίλης Πάνου – Γιώργος Βαρδάκας, στην Τετράκωπο Παίδων άνευ.
*Βασιλική Ζυγούρα – Σπυριδούλα Τζούκα, στο Διπλό Σκιφ Κορασίδων
*Ελένη Διαμάντη – Ξανθή Κολτσίδα, στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων.
Οι Γιαννιώτες κωπηλάτες από την Κυριακή ανήκουν επίσημα πλέον στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας και παρέμειναν στην Καστοριά, όπου θα προετοιμαστούν για τους Βαλκανικούς αγώνες του Σεπτεμβρίου.

Πηγή: http://www.sportsioannina.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top