home photo

home photo
 

Ποδαρικό στις αυριανές κούρσες θα κάνει η Δίκωπος Νεανίδων με τις Βασιλική Νταλαμάνγκα και Ελένη Διαμαντη η οποίες αγωνίζονται στις 12.00 στην 2η Προκριματική Σειρά του αγωνίσματος τους απέναντι σε Νότιο Αφρική, Γερμανία και Νορβηγία και θέλουν μόνο την πρώτη θέση για να προκριθούν απευθείας στον Τελικό του αγωνίσματος τους.

Στις 12.18 θα πάρει εκκίνηση η Δίκωπος άνευ των Εφήβων με τους Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Αλέξανδρο Λουλούδη να αγωνίζονται στην 3η Προκριματική σειρά του αγωνίσματος τους απέναντι σε Αμερικάνους, Νοτιοαφρικάνους, Ούγγρους, Κινέζους και Γάλλους αναζητώντας μια απο τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στις ημιτελικές σειρές.

Τρίτο κατα σειρά Ελληνικό πλήρωμα για τις αυριανές κούρσες είναι το Διπλό Νεανίδων με τις Ζωή Φίτσιου και Στυλιανή Κουμπλή, το οποιο στις 12.30 θα διεκδικήσει ένα απο τα δύο πρώτα εισητήρια τα οποία οδηγούν στους ημιτελικούς στην 2η Προκριματική Σειρά απέναντι σε πληρώματα απο την Ρουμανία, Νορβηγία, Ισπανία και Ζιμπάμπουε.

Στις 13.36 η Κατερίνα Καλαμαρά αγωνίζεται στο Σκίφ Νεανίδων στην 1η Προκριματική Σειρά, για μία απο τις δύο πρώτες θέσεις οι οποίες δίνουν την πρόκριση για τους Ημιτελικούς του αγωνίσματος απέναντι σε αθλήτριες απο την Τσεχία, την Ιταλία, την Χιλή και την Ιαπωνία.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα, των Εφήβων ο Αλέξανδρος Δαφνής θα αγωνιστεί στις 14.06 στην 2η Προκριματική Σειρά του Σκίφ Εφήβων για μία απο τις τέσσερις πρώτες θέσεις οι οποίες οδηγούν απευθείας στα Προημιτελικά του αγωνίσματος. Απέναντι του θα βρεί αθλητές απο την Εσθονία, Αργεντινή, Γαλλία και Αζερμπαιτζάν.


Πηγή: Το κουπί.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top