home photo

home photo
 

Πέντε ελληνικά πληρώματα θα διεκδικήσουν αύριο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά τις δυο σημερινές προκρίσεις.
Δυο ακόμη ελληνικά πληρώματα προκρίθηκαν στους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας φτάνοντας τα συνολικά τα πέντε σε σύνολο επτά που συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς στη διοργάνωση.
Επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται ο Νίκος και ο Απόστολος Γκουντούλας δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στον ημιτελικό και κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας αυτόματα και την πρόκρισή τους στα έξι κορυφαία πληρώματα της Ευρώπης.
Τελικό πέρασε και η Κατερίνα Νικολαίδου στο σκιφ γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με κούρσα τακτικής αναρριχήθηκε από την 6η θέση στην 3η και πήρε το εισιτήριο για την κούρσα που δίνει τα μετάλλια στο αγώνισμα.
Αντίθετα στο σκιφ ανδρών ο Διονύσης Αγγελόπουλος αν και πάλεψε για να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα τελικά τερμάτισε στην 5η θέση και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό για τις θέσεις 7-12. Στον μικρό τελικό θα αγωνιστεί και η δίκωπος των γυναικών αφού η Κασσιανή και Ανδρεάννα Σπυρίδου πήραν την 6η θέση στον επαναληπτικό και έμειναν εκτός των έξι κορυφαίων πληρωμάτων .
Οι ώρες των τελικών
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων ο πρώτος τελικός για τα ελληνικά κουπιά είναι στις 11:18 και αφορά στην δίκωπο άνευ , θα ακολουθήσει ο τελικός της τετρακώπου των ανδρών στις 12:03 και μιαμιση ώρα αργότερα στις 13:33 θα διεξαχθεί ο τελικός του διπλού σκιφ ελ βαρών των γυναικών
Στις 13:48 θα γίνει ο τελικός του διπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών ενώ ο τελευταίος τελικός με ελληνικό ενδιαφέρον αυτός του σκιφ των γυναικών έχει προγραμματιστεί για τις 15:03

contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top