home photo

home photo
 


Ο πρώτος τελικός για τα ελληνικά πληρώματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που συνεχίζει στο Ήτον της Αγγλίας είναι πλέον γεγονός.
Η δίκωπος άνευ των κοριτσιών με τις Βασιλική Νταλαμάνγκα -Διαμαντη Ελένη πήρε την 1η θέση στον προκριματικό της Πέμπτης, με μεγάλη διαφορά μάλιστα από τις αντιπάλους της  και έγινε το μοναδικό πλήρωμα από τη σειρά του που εξασφάλισε απευθείας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του.
Σπουδαίες κούρσες πραγματοποίησαν ακόμη στο αντίστοιχο αγώνισμα των εφήβων οι Χρηστομάνος-Λουλούδης  που επίσης τερμάτισαν πρώτοι στην σειρά τους και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Αντίστοιχη πρόκριση εξασφάλισε και η τετράκωπος άνευ των εφήβων με τους Χατζηηλία -Κωνσταντά - Κούρο-Τσιάλιο που έφτασαν πρώτοι στον τερματισμό.
Από εκεί και πέρα στο σκίφ εφήβων ο Αλέξανδρος Δαφνής ήταν επίσης 1ος στα προκριματικά και συνεχίζει στο επόμενο γύρο ενώ στο διπλό σκιφ των νεανίδων οι Ζωή-Φίτσιου-Κουμπλή Στυλιανή ήταν 4ες και συνεχίζουν στον επαναληπτικό όπως και η Κατερίνα Καλαμαρά στο σκιφ που τερμάτισε στην 5η θέση.
kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top