home photo

home photo
 


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους προπονητές της Εθνικής ομάδας που στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπλέντ είδαν τα πληρώματά τους να εξασφαλίζουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ο Τόλης Παλαιοπάνος υπεύθυνος για τα γυναικεία πληρώματα (Τσιάβου-Γιαζιτζίδου) και ο Σάκης Αθανασιάδης που έχει στην ευυθύνη του τα μεγάλα κουπιά τη δίκωπο (αδέλφια Γκουντούλα) και την τετράκωπο (Τζιάλλας-Τσίλης-Χρήστου-Παπαχρήστος) μιλούν για τα μετάλλια αλλά και τις προσδοκίες το ερχόμενο καλοκαίρι στο Λονδίνο.
Αναλυτικά οι δυο ομοσπονδιακοί δήλωσαν:       
Τόλης Παλαιοπάνος  
"Από το ξεκίνημα της χρονιάς είχα πει ότι είναι εφικτά τα τέσσερα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες . Όσον αφορά στην πορεία των κοριτσιών μας έδειχνε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ότι βρίσκονται στο χρυσό . Πραγματικά έκαναν καταπληκτικές κούρσες . Πέτυχαν το απόλυτο και πλέον ευελπιστούμε για μια αντίστοιχη επιτυχία και στους Ολυμπιακούς αγώνες. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος για την επόμενη χρονιά.
Το σημαντικότερο λοιπόν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι να έχουν υγεία αυτά τα παιδιά αλλά και τα υπόλοιπα αφού θα επιδιώξουμε να κατακτήσουμε ακόμη ένα εισιτήρια για το `Λονδίνο  στην προολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης".
Σάκης Αθανασιάδης 
"Η χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη , η ομάδα έκανε την καλύτερη εμφάνιση , μην ξεχνάτε ότι πήγαμε στο Μπλέντ με 12 αθλητές και οι 10 πήραν με την αξία τους και το σπαθί τους  την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες πέρα από τις θέσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν. 
Όσον αφορά στα μεγάλα κουπιά που είναι και περισσότερο στην αρμοδιότητά μου, κατακτήσαμε ένα μετάλλιο και δυο προκρίσεις , θα ήθελα δυο μετάλλια. Πιστεύω ότι και στο δεύτερο ήμασταν πολύ κοντά και αναφέρομαι στην δίκωπο με τα αδέλφια Γκουντούλα αλλά οι αντίπαλοι ήταν πραγματικά πολύ δυνατοί. Έκαναν εντυπωσιακούς αγώνες , έπεσαν πάνω σε Ολυμπιονίκες , κέρδισαν Ολυμπιονίκες . Ευελπιστούμε ότι την επόμενη χρονιά θα τα πάμε ακόμη καλύτερα και αν το δούμε με αισιοδοξία μπορούμε να έχουμε και Ολυμπιακά μετάλλια.
Όσον αφορά στην επόμενη χρονιά θα ευχόμουν να έχουν όλοι οι αθλητές την υγεία τους. Κατά δεύτερον δεν θα ήθελα να είμαι τυχερός σε κάτι αλλά ούτε άτυχος σε κάτι γιατί ξέρουμε ότι ο παράγοντας τύχη παίζει κι αυτός το ρόλο της"
kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top