home photo

home photo
 

From:www.kopilasia.gr


Σιγκαπούρη Ανταποκριση Contra.gr
Μέρες Πεκίνου, όπως πριν από δύο χρόνια, το 2008 στην περιοχή Σουνόι, ζούμε εδώ στη Μαρίνα Ρεζερβουάρ της Σιγκαπούρης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Καρέ του άσου για τα ελληνικά κουπιά, που αύριο, Τετάρτη θα διεκδικήσουν δύο μετάλλια στους τελικούς της κωπηλασίας. Τα ζευγάρια των αγοριών και των κοριτσιών στη δίκωπο, προκρίθηκαν στο τελικό και όλα δείχνουν πως θα ανέβουν στο βάθρο.

Όπως και στον προκριματικό, έτσι και στον ημιτελικό, ο Μιχάλης Ναστόπουλος και ο Απόστολος Λαμπρίδης τερμάτισαν πρώτοι στη σειρά τους με χρόνο 3.15.02 αφήνοντας αρκετά πίσω τους Βρετανούς Ναινμπι και Τζόπλινγκ (1.17. 37) και τρίτους τους Τούρκους Καζακλί και Γκίρικσεν ( 3.18.19).

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εκκίνηση και δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του τελικού που θα γίνει περίπου αύριο στις έξι τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

«Είμαστε έτοιμοι για τη διάκριση, αρκεί να αποφύγουμε τα λάθη Αν και δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια, είναι αλήθεια πως θέλουμε να ανεβούμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου» δήλωσε ο Μιχάλης Ναστόπουλος που γνωρίζει πως οι αντίπαλοι τους εδώ στη Σιγκαπούρη θα είναι οι μελλοντικοί τους αντίπαλοι στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Κρυφός στόχος και των δύο η συμμετοχή σε δύο χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Είμαι λίγο κουρασμένος αλλά θα το ξεπεράσω μέχρι αύριο. Το θετικό είναι πως σε κάθε κούρσα είμαστε και καλύτεροι» υποστήριξε ο Απόστολος Λαμπρίδης που είναι ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του στους αγώνες..

Μεγάλη επιτυχία και για τα κορίτσια που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στην πρώτη  σειρά των ημιτελικών πίσω από τις Αυστραλέζες κωπηλάτριες και έβαλαν κι αυτές πλώρη για ένα μετάλλιο στον αυριανό τελικό. «Με αυτές θα παλαίψουμε κυρίως στον τελικό, νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε» έλεγε η Λυδία Νταλαμάγκα, ενώ η Ελένη Διαμαντή είπε πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό μας κάνει αισιόδοξες».

Κοντά τους ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής Τζιάνι Ποστιλιόνε όπως και ο έτερος προπονητής, Παναγιώτης Ζυγούρας, που δεν αφήνουν ρούπι τους αθλητές και τις αθλήτριες τους, και τους επιτηρούν αν εφαρμόζουν πιστά το πρόγραμμα προπόνησης και αποθεραπείας μετά τις κούρσες, λες και πρόκειται για αγώνες ανδρών και γυναικών.  

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top