home photo

home photo
 








Και οι δυο τελικοί που αγωνίστηκαν τα ελληνικά πληρώματα δοκιμάστηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που επικρατούσαν στην λίμνη Καραπίρο με αποτέλεσμα φαβορί και αουτσάιντέρ να ξεκινήσουν από τον ίδιο παρανομαστή. 
‘Υπήρχαν όμως και ατυχίες όπως αυτή της Χρ. Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρας Τσιάβου που λόγω του ανέμου η βάρκα έχασε τον προσανατολισμό της και οι δυο πρωταθλήτριες πολύτιμο χρόνο από την προσπάθειά τους
Ακολουθούν δηλώσεις των Ελλήνων αθλητών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους:  
Χριστίνα Γιαζιτζίδου «Είχαμε μια πολύ κακή εκκίνηση γιατί χάσαμε την κατεύθυνσή μας και προσπαθήσαμε να την διορθώσουμε γρήγορα. Αυτό μας κούρασε . Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στην δική μας προσπάθεια χωρίς να κοιτάζουμε τις αντιπάλους μας . Είμαστε χαρούμενες για το μετάλλιο που μας αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε».  
Γιάννης Τσίλης : «Κάναμε μια πολύ καλή κούρσα. Το ξεκίνημά μας δεν ήταν το καλύτερο αλλά προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε και να ωθήσουμε τους εαυτούς μας . Νιώθαμε ότι ο κόσμος μας παρότρυνε » 
Νίκος Γκουντούλας: «Ήταν υπέροχα. Κάναμε  ένα πολύ δύσκολο και ένα από τους πιο αγχωτικούς αγώνες που έχουμε δώσει. Ωστόσο είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και ήμασταν αποφασισμένοι» 
Απόστολος Γκουντούλας: «Κάναμε ένα πολύ καλό αγώνα και αν γνωρίζετε από Αθήνα θα ξέρετε ότι είμαστε μαθημένοι στα κύματα»

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top