home photo

home photo
 

Όπως και ο ίδιος εξομολογείται , όταν ξεκίνησε να τραβάει κουπί δεν σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να λάβει μέρος σε μια Ολυμπιάδα. Το 2010 όμως ήταν χρονιά ορόσημο για τον Γιώργο Τζιάλλα αφού μαζί με τονΓιάννη Χρήστου κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το χάλκινο στο Παγκόσμιο και να συγκαταλέγονται πλέον στις καλύτερες δίκοπες στον κόσμο.

Ο 24χρονος πρωταθλητής του ΝΟ Ιωαννίνων μίλησε στο kopilasia.gr για τους επόμενους στόχους του και τις εντυπώσεις που του άφησε η περσινή χρονιά.

“Η πρεμιέρα μου στη νέα κατηγορία των ανδρών-to 2010- μπορώ να πω ανεπιφύλακτα ότι συνοδεύτηκε με τη καλύτερη χρονιά στην κωπηλατική μου καριέρα. Μετά από τέσσερις πολύ καλές σεζόν στην μικρότερη κατηγορία γνώριζα ότι ξεκινούσα πλέον σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία όπως ήταν αυτή των ανδρών. Με την βοήθεια όμως του κυρίου Ποστιλιόνε και όλων των προπονητών , φτιάξαμε μια πολύ γρήγορη βάρκα , μαζί με τον Γιάννη Χρήστου προκειμένου να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Και μπορεί στη Νέα Ζηλανδία να μην καταφέραμε να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλοπάτι αλλά νομίζω ότι στο μέλλον θα τα καταφέρουμε και θα κερδίσουμε το χρυσό.
Επιστρέφοντας από το παγκόσμιο είχαμε πολύ λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και να αλλάξουμε εικόνες κάτι που το χρειαζόμασταν όλα τα παιδιά από την στιγμή που δεν είχαμε σταματήσει καθόλου την περσινή χρονιά.

Μπήκαμε λοιπόν σιγά σιγά στη νέα σεζόν και πλέον , προσωπικά τουλάχιστον , νοιώθω ότι αρχίζω να βρίσκω πάλι τη φόρμα μου και τη διάθεση για σκληρή δουλειά.
Ασφαλώς η πρόκριση είναι το μεγάλο ζητούμενο. Ωστόσο δικός μας στόχος δεν είναι μόνο να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αλλά και να διατηρηθούμε σε τροχιά βάθρου ,όπως και το 2010.

Το ιδανικό θα ήταν να φτάσουμε στο Λονδίνο και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Ένα μετάλλιο που αν έρθει να σφραγίσει την αθλητική μου καριέρα και θα με ανεβάσει στο ψηλότερο επίπεδο των επιτυχιών που μπορεί να ονειρευτεί ένας αθλητής”.


Από www.kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top