home photo

home photo
 

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Η γνωστή ελληνική ρήση βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην οικογένεια Ρεντγκρέιβ. Ο Σέρ της παγκόσμιας κωπηλασίας μπορεί να θαυμάζει πλέον την 19χρονη κόρη του Ναταλί να τραβάει κουπί στην βάρκα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης , η οποία προετοιμάζεται για το μεγάλο αγώνα με το Κέιμπριτζ στα τέλη του μήνα.


“Δυο πράγματα δεν θέλω να γίνω στη ζωή μου. Γιατρός και Κωπηλάτρια. Δεν θέλω να μοιάσω στη μαμά μου που είναι γιατρός και στον μπαμπά μου που ήταν κωπηλάτης” είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια η Ναταλι Ρεντκρέιβ αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει κανένα από τα δυο αφού σπουδάζει ήδη ιατρική στην Οξφόρδη και έχει βρει τη δική της θέση μέσα στην κωπηλατική βάρκα.

Όπως διηγείται η ίδια , όλα ξεκίνησαν από μια βόλτα στο ποτάμι και μια πρόσκληση να συμπληρώσει μια βάρκα προκειμένου να πάρει μέρος σε ένα στοίχημα για φαγητό. “τελικά χάσαμε και πλήρωσα και το στοίχημα, αλλά το απόλαυσα” .

Το περασμένο καλοκαίρι εκλέχτηκε αρχηγός της κωπηλατικής βάρκας του κολεγίου της και πλέον όλα είχαν πάρει το δρόμο τους. Ένα δρόμο που βέβαια επικροτούν και οι δυο γονείς της Νάταλι αφού αμφότεροι υπηρέτησαν την κωπηλασία στα νιάτα τους. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Νάταλι απολαμβάνει το αγαπημένος μας άθλημα” λέει η μητέρα της Ανν που είχε πάρει μέρος με την κωπηλατική ομάδα της Βρετανίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες το 1984 όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της Στιβ Ρεντγκρέιβ.

Από www.kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top