home photo

home photo
 

Drew GinnΟι Ολυμπιονίκες Drew Ginn και Scott Brennan ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι στο εθνικό πρωτάθλημα κωπηλασίας της Αυστραλίας, που έγινε στην Adelaide αυτό το Σαββατοκύριακο και άνοιξαν τον δρόμο τους προς τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.


CenterΓια τον Ginn και τον Brennan, ήταν οι πρώτοι σημαντικοί αγώνες μετά το Πεκίνο πριν από τρία χρόνια.

Ο προπονητής της Εθνικής ανδρών Noel Donaldson επιβεβαίωσε ότι οι δύο εθνικοί τίτλοι του Ginn, στη δίκωπο και την τετράκωπο, και η επανένωση του Brennan με τον συνεργάτη του στο Πεκίνο, David Crawshay και η επιβλητική νίκη τους στο διπλό σκιφ, τους καθιστά ως πρώτη επιλογή στις βάρκες της προτίμησής τους.

Ο Ginn, ο οποίος έχει ξεπεράσει έναν τραυματισμό που απείλησε την σταδιοδρομία του, θέλει να επιστρέψει με τη δική του «Oarsome Foursome» στο Λονδίνο για να διεκδικήσει ένα τέταρτο χρυσό στην τέταρτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Donaldson λέει ότι στα trials για την τελική επιλογή της Αυστραλιανής ομάδας τον ερχόμενο μήνα, ο Ginn θα εκπληρώσει την επιθυμία του και θα αγωνιστεί στην τετράκωπο με τον συνεργάτη του στο Πεκίνο Duncan Free και τον Josh Dunkley-Smith.

Οι τρεις συνεργάστηκαν μαζί με τον James Chapman, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Sam Conrad, λόγω ασθενείας. "Ο Drew έκανε μια υπέροχη εμφάνιση και πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος", δήλωσε ο Donaldson. "Η τετράκωπος είναι ένα σκάφος που ταιριάζει στον ίδιο και στον Duncan, επίσης ο Josh έχει κάνει καλή δουλειά ο ίδιος αυτή την εβδομάδα. "Ο Brennan, ο οποίος μόλις έχει επιστρέψει μετά το διάλλειμα των δύο τελευταίων χρόνων, καθώς είχε αφοσιωθεί στις σπουδές του στην ιατρική, δεν είναι ακόμη στα καλύτερά του αλλά η νίκη του στο διπλό σκιφ με τον David Crawshay, έκανε την δουλειά των εκλεκτόρων εύκολη. Κυριάρχησαν σε ένα αγώνα με αντιπάλους τους Dan Noonan, Karsten Forsterling και τους Chris Morgan, James McRae.

Μετάφραση Greek Rowers από www.abc.net.au

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top