home photo

home photo
 



NOI_SXINIASΓια μία ακόμη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κυριάρχησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη επί ένα τετραήμερο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Ο Ν.Ο.Ι. σάρωσε στην κυριολεξία τα μετάλλια, κατακτώντας 25 διακρίσεις στο σύνολό τους, εκ των οποίων 14 χρυσές, 7 ασημένιες και 4 χάλκινες.
Έτσι, κατετάγη πρώτος στους πίνακες των μεταλλίων και της βαθμολογίας, αφήνοντας πολύ πίσω του το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης ο οποίος απέσπασε συνολικά 12 μετάλλια, λιγότερα δηλαδή απ' τα μισά σε σχέση με το Ν.Ο.Ι.! Η διαφορά στην πρωτιά του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στην α΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας ουσιαστικά τον στέφει από νωρίς Πολυνίκη και Πρωταθλητής Ελλάδος, αφού στην β΄ φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούλιο στην Καστοριά, είναι σχεδόν αδύνατο να τον ισοφαρίσει κάποιο άλλο από τα 30 σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο Ν.Ο.Ι. συμπληρώνει φέτος 23 συνεχή χρόνια στην κορυφή της Ελληνικής Κωπηλασίας –από το 1988 ξεκινάει το σερί- ρεκόρ που δύσκολα πλέον μπορεί να καταρριφθεί.
Την μεγάλη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των αγώνων εξέφρασε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Σωτήρης Στάμος. Όπως τόνισε, «η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη διότι τα παιδιά του Ν.Ο.Ι. δικαιώθηκαν στην προσπάθεια που έχουν κάνει. Έκαναν μία πολύ μακρά και επίμονη, αλλά σημαντική προετοιμασία, η οποία δικαίωσε τις προσδοκίες μας». Παράλληλα, συνεχάρη αθλητές και προπονητές για τα αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
« Τα συγχαρητήρια για τις νέες μεγάλες επιτυχίες στο Πανελλήνιο αξίζουν σε όλους, αθλητές, προπονητές, γονείς, παράγοντες. Η συλλογική προσπάθεια έχει αποδειχθεί ότι φέρνει πάντα αποτελέσματα», δήλωσε την Κυριακή, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα την βεβαιότητα ότι ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει και τον φετινό τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Η νικήτρια ομάδα της οκτάκωπου του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν οι Γιαννιώτες αθλητές της Κωπηλασίας είναι τα εξής:
*Ελένη Διαμάντη στο Σκιφ Νεανίδων,
*Κ. Αντώνης – Κ. Μαγκλάρας στο Διπλό Σκίφ Εφήβων,
*Θανάσης Τσιάλιος – Ηλίας Κούρος στη Δίκωπο άνευ Εφήβων,
*Γιώργος Αντώνης στο Σκιφ Εφήβων,
*Ελ. Διαμάντη – Βάσω Νταλαμάγκα – Ξανθή Κολτσίδα – Σπυριδούλα Τζούκα στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων,
*Ελ. Διαμάντη – Βασ. Νταλαμάγκα στο Διπλό Σκιφ Νέων Γυναικών,
*Γεώργιος Αντώνης – Θανάσης Τσιάλιος – Ηλίας Κούρος – Κων/νος Μαγκλάρας στο Τετραπλό Σκιφ Εφήβων,
*Αποστόλης Λαμπρίδης – Χρήστος Κουτσιαύτης στη Δίκωπο άνευ Νέων Ανδρών,
*Θ. Τσιάλιος – Ηλ. Κούρος – Γ. Αντώνης – Κ. Μαγκλάρας – Γ. Ζήσης – Μιχ. Παπατσίμπας – Β. Πάνου – Γ. Βαρδάκας –Λ. Παπαλέξης (πηδαλιούχος) στην Οκτάκωπο Εφήβων.
*Ηλίας Παππάς – Βασίλης Τζανίνης στο Διπλό Σκιφ Ανδρών,
*Αποστόλης Λαμπρίδης – Βασίλης Τζανίνης – Γιάννης Τσίλης – Χρήστος Κουτσιαύτης – Λάμπρος Ρίζος (πηδαλιούχος) στην Τετράκωπο μετά Ανδρών.
*Απ. Λαμπρίδης – Γ. Τσίλης – Β. Τζανίνης – Χρ. Κουτσιαύτης στην Τετράκωπο άνευ Ανδρών,
*Ευριπ. Σκλιβανίτης – Παν. Μανούρης – Απ. Λαμπρίδης – Χρ. Κουτσιαύτης – Αθ. Κόλιας – Θ. Τσιάλιος – Φ. Λιόντος – Δημ. Μπουντούρης και Λ. Παπαλέξης στην Οκτάκωπο Ανδρών,
*Ελ. Διαμάντη – Β. Νταλαμάγκα στην Δίκωπο άνευ Γυναικών.
Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.:
*Βασιλική Ζυγούρα – Αμαλία Τσιάβου – Κων/να – Έλλη Κασιούμη – Χρυσάνθη Τζούκα στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων,
*Ευριπίδης Σκλιβανίτης – Μιχάλης Ναστόπουλος στη Δίκωπο άνευ Νέων Ανδρών,
*Γιάννης Τσίλης – Ηλίας Κούρος στη Δίκωπο μετά Ανδρών,
*Ευρ. Σκλιβανίτης – Μιχ. Ναστόπουλος – Παν. Μανούρης – Β. Νταλαμάγκας - Λ. Παπαλέξης (πηδαλιούχος) στην Τετράκωπο μετά Ανδρών,
*Ελ. Διαμάντη – Βασ. Νταλαμάγκα στη Δίκωπο άνευ Γυναικών,
*Ελ. Διαμάντη – Βασ. Νταλαμάγκα στο Διπλό Σκιφ Γυναικών,
*Ηλ. Παππάς – Μιχ. Ναστόπουλος – Γ. Τσίλης – Νικ. Παγούνης – Β. Τζανίνης – Β. Νταλαμάγκας – Γ. Ζυγούρας – Αθ. Λιόλιος – Λ. Ρίζος (πηδαλιούχος) στην Οκτάκωπο Ανδρών.
Τέλος, χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές:
* Β. Νταλαμάγκας – Παν. Μανούρης στην Δίκωπο άνευ Νέων Ανδρών.
*Γιώργος Αντώνης στο Σκιφ ελ. Βαρών Ανδρών,
*Αθ. Λιόλιος – Φ. Λιόντος – Γ. Ζυγούρας – Ν. Παγούνης και Ι. Ζαμάνης (πηδαλιούχος) στην Τετράκωπο μετά Ανδρών,
*Ευρ. Σκλιβανίτης – Β. Νταλαμάγκας – Π. Μανούρης – Μιχ. Ναστόπουλος στην Τετράκωπο άνευ Ανδρών.


sportsioannina.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top