home photo

home photo
 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του Ομίλου Ερετών.
Με επιτυχία,παρά τους ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή, ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες του Ομίλου Ερετών στην μνήμη Ιωάννη Παπασπύρου στον Πειραιά.
Οι αγώνες ξεκίνησαν με ρίψη στεφάνου έξω απο το σπίτι του Μακροβιότερου προέδρου του Ομίλου Ερετών Ιωάννη Παπασπύρου, στην μνήμη του οποίου διεξήχθησαν οι σημερινοί αγώνες και συνεχίστηκαν, με την διεξαγωγή των 8 αγωνισμάτων του προγράμματος σε 11 σειρές. Πολυνίκης αναδείχτηκε ο Όμιλος Ερετών κατακτώντας 8 χρυσά μεταλλία. Μετά το τέλος των αγώνων, οι απονομές των μεταλλίων έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ερετών με την παρουσία προσώπων όπως ο αντιπρόεδρος την Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Μωυσίδης, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας κ. Αργυρίου ο έφορος αγώνων της ομοσπονδίας κ.Μουτσάτσος, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Σπυρίδωνος και η οικογένεια του Ιωάννη Παπασπύρου.
Παράλληλα με την εκδήλωση των απονομών, διεξαγόταν στην αίθουσα "Ιωάννης Παπασπύρου" στις εγκαταστάσεις του ομίλου Ερετών, έκθεση ζωγραφικής της Φωτεινής  Βενιέρη, με θέμα:
«Στιγμές με Χρώμα».

 Κατάσταση Μεταλίων
  1. ΌμιλοςΧρυσάΑσημένιαΧάλκινα
    Όμιλος Ερετών861
    Ν.Α.Σ.313
    Ολυμπιακός2
    Κ.Ο.Ε.11
    Ν.Α.Ο.Σούδας11
    Ε.Ν.Ο.Α.1
    Ν.Ο.Ηρακλείου1

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top