home photo

home photo
 

Με 12 αθλητές κι αθλήτριες θα συμμετάσχει η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων που ξεκινάει αύριο Τετάρτη 3 Αυγούστου στο Ήτον της Αγγλίας και αποτελεί το test event των Βρετανών για την επερχόμενη Ολυμπιακή Ρεγκάτα που θα διεξαχθεί στις ίδιες εγκαταστάσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες της επόμενης χρονιάς.
Οι 12 κωπηλάτες στελεχώνουν έξι πληρώματα και συγκεκριμένα τα :

Σκιφ εφήβων: Δάφνης Αλέξανδρος

Δίκωπο άνευ εφήβων: Χρηστομάνος Κωνσταντίνος- Λουλούδης Αλέξανδρος

Τετράκωπο άνευ εφήβων : Χατζηηλίας Ηλίας-Κωνσταντάς Πασχάλης-Κούρος Ηλίας-Τσιάλιος Θανάσης

Σκίφ νεανίδων: Καλαμαρά Κατερίνα

Διπλό σκίφ νεανίδων: Φίτσιου Ζωή-Κουμπλή Στυλιανή

Δίκωπος άνευ νεανίδων: Νταλαμάνγκα Βασιλική- Διαμαντη Ελένη

Στην διοργάνωση που ξεκινάει το απόγευμα της Τετάρτης 3 Αυγούστου με προκριματικές σειρές θα λάβουν μέρος συνολικά 578 αθλητές κι αθλήτριες από 48 χώρες.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας συνοδεύουν ο Τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης και οι προπονητές Συμεών Σάμιος και Αναστάσιος Μαρίνος ενώ αρχηγός είναι ο έφορος Εθνικών Ομάδων της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Λυτσάκης.

Ελληνικό πλήρωμα στο Παγκόσμιο ΑΜΕΑ

Την δική της εκπροσώπηση θα έχει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ που θα διεξαχθεί παράλληλα με το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Μπλέντ της Σλοβενίας.

Ο λόγος για το μεικτό διπλό σκίφ ΤΑ με τους Ευάγγελο Καρέλη και Περπερα Στυλιανή που έπιασαν το χρόνο πρόκρισης κατά την διάρκεια του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά και θα ταξιδέψουν στη Σλοβενία προκειμένου να κατηγοριοποιηθούν και στη συνέχεια να πάρουν μέρος στους αγώνες που ξεκινούν στις 28 Αυγούστου.


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top