home photo

home photo
 

Τα μπάνια αλλά και οι μίνι καλοκαιρινές αποδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει για τους περισσότερους. Και αν τα Σαββατοκύριακα στο γυμναστήριο έχουν αντικατασταθεί από αυτά στην παραλία υπάρχουν απλοί, εύκολοι τρόποι να γυμναστούμε (όχι με την ίδια ένταση, αλλά απ' το ολότελα…) περνώντας τη μέρα μας δίπλα στη θάλασσα.

Αν και θα μπείτε στον πειρασμό να περάσετε ολόκληρη τη μέρα σας ξαπλωμένοι στην πετσέτα, και κάτω από τον ήλιο, ένας μεγάλος περίπατος δίπλα στο κύμα είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να παραμείνετε fit. Μάλιστα, το περπάτημα σε μαλακή άμμο είναι πολύ πιο αποτελεσματική άσκηση από έναν περίπατο σε ίσιο, σταθερό έδαφος.

Επίσης, το κολύμπι είναι εξίσου σημαντικό. Αν η σχέση σας με την θάλασσα είναι το να μπαίνετε μόνο για να δροσιστείτε από την ηλιοθεραπεία ίσως είναι χρήσιμο να μάθετε ότι το κολύμπι αποτελεί μία από τις πιο δραστικές, σφαιρικές μορφές γυμναστικής.

Τέλος, θυμηθείτε να πάρετε το στρώμα της yoga μαζί σας. H yoga δίπλα στη θάλασσα μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματική από ό,τι στο γυμναστήριο. Σίγουρα είναι πιο χαλαρωτική. Αφήστε που μπορείτε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με μία δροσερή βουτιά…

ΠΗΓΗ: nutrimed.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top