home photo

home photo
 


Γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελα αναχώρησε για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου η αποστολή της κωπηλατικής εθνικής ομάδας που αποτελείται από 11 αθλητές τρεις προπονητές και τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μωυσίδη. 
«Έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και πιστεύουμε να βγει στον αγώνα» είπαν απο κοινού τα κορίτσια του διπλού σκιφ  Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου . 
«Πάμε για να πετύχουμε κάτι καλό. ¨Ολα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες»τόνισαν οι αθλητές της τετρακώπου Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Στέργιος Παπαχρήστος και Γιάννης Τσίλης. «Είναι η πρώτη μας Ολυμπιάδα και θέλουμε να την απολαύσουμε . Είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό» τόνισε ο Λευτέρης Κόνσολαςπου είχε κουρευτεί σε σχήμα Ολυμπιακών κύκλων για να συμφωνήσει μαζί του ο συναθλητής του Παναγιώτης Μαγδανής .
«Ξεκινάμε με μια πρωτιά τους Ολυμπιακούς αφού είμαστε οι πρώτοι δίδυμοι Έλληνες αλλά θέλουμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω Θα παλέψουμε για το μετάλλιο» είπαν απο κοινού οιΑπόστολος και Νίκος  Γκουντούλας . 
Μαζί με την αποστολή πέταξε και ο αναπληρωματικός Διονύσης Αγγελόπουλος χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής πριν απο λίγες μέρες στην κατηγορία U23. 
Τους αθλητές συνόδευσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος  και Χρόνης Βλασταρίδης 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top