home photo

home photo
 


Ελληνική κωπηλασία 4Χ4 στο Λονδίνο. Την πρόκριση και του 4ου πληρώματος του διπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα στα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων πανηγυρίζει η ελληνική κωπηλασία. 
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ολυμπιακών αγώνων που η Ελλάδα έχει τέσσερα πληρώματα στα ημιτελικά και μάλιστα όλα διεκδικούν την πρόκρισή τους στους μεγάλους τελικούς την τετάρτη και την Πέμπτη. 
Το πρωί της Τρίτης οι Μαγδανής-Κόνσολας αν και με την μικρότερη εμπειρία απο όλους κατάφεραν όχι μόνο να πριοκριθούν στον ημιτελικό αλλά να περάσουν και με τον καλύτερο χρόνο απο τους υπόλοιπους 11 αντιπάλους που θα συναντήσουν την Πέμπτη. Οι δυο νεαροί πρωταθλητές διόρθωσαν τα λάθη των προκριματικών και με κούρσα τακτικής πήραν την 1η θέση στον επαναληπτικό καταφέρνοντας να αιφνιδιάσουν όλους τους αντιπάλους τους. 
"Ήταν μια αρκετά δύσκολη κούρσα, ανεβαίναμε σιγά σιγά και τα καταφέραμε. Στα ημιτελικά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε" τόνισε ο Λευτέρης Κόνσολας από την Σαλαμίνα. "Διορθώσαμε τα λάθη μας, αγωνιστήκαμε περισσότερο συγκεντρωμένοι και είχαμε ξεκάθαρο πλάνο" συμπλήρωσε οΠαναγιώτης Μαγδανής από την ακριτική Λήμνο. 
Αισιόδοξος για τον ημιτελικό εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητήςΧρόνης Βλασταρίδης "Αυτή την κούρσα έπρεπε να την είχαν κάνει απο τον προκριματικό. Ο ημιτελικός είναι πλέον ένας αγώνας , είναι καλά προπονημένοι και όλα μπορούν να συμβούν" . 

Διαβάστε το ηλεκτρονικό αφιέρωμα για την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα κωπηλασίας εδώ:  http://www.kopilasia.gr/uploads/files/olympic_rowing_team.pdf

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top