home photo

home photo
 

kopilasia_1-1Δεκάδες Γιαννιωτόπουλα θα δοκιμάσουν και φέτος τις δυνατότητές τους στην Κωπηλασία, ένα άθλημα γοητευτικό αλλά και απαιτητικό συνάμα, που έχει μακρά παράδοση και ιστορία στην πόλη μας. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, στα τμήματα του οποίου περιλαμβάνονται σήμερα περισσότεροι από 150 αθλητές, αγόρια και κορίτσια και ήδη τα παιδιά που γίνονται τα καινούρια μέλη της μεγάλης αθλητικής του οικογένειας, κάνουν αυτές τις ημέρες τις πρώτες τους προπονήσεις στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, υπό την επίβλεψη φυσικά του έμπειρου τεχνικού τιμ του Ν.Ο.Ι..
Όλοι οι νέοι αθλητές, αφού παρακολουθήσουν πρώτα έναν συγκεκριμένο αριθμό προπονήσεων και περάσουν από την αναγκαία θεωρητική εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, έχουν στην συνέχεια την ευκαιρία να μπουν στη λίμνη με τα σκιφ και τις βάρκες του Ν.Ο.Ι., να εξοικειωθούν με το ξεχωριστό αυτό άθλημα που έχουν επιλέξει και να κάνουν τις πρώτες τους διαδρομές στη λίμνη, ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, που παραμένουν δίπλα τους διαρκώς, ώσπου να αποκτήσουν άνεση με το...κουπί! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στελεχώνουν σε μεγάλο ποσοστό την Εθνική μας Ομάδα της Κωπηλασίας, ενώ οι πιο έμπειροι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να διακριθούν σε μεγάλες διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Διασυλλογικοί Αγώνες. Οι καλύτεροι Γιαννιώτες αθλητές λαμβάνουν μέρος σε μία σειρά από διεθνείς κωπηλατικές διοργανώσεις, αποσπώντας συχνά μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια.
***
k2Εγγραφές αρχαρίων αθλητών στα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων (Κανάρη 10, Λιμνοπούλα - είσοδος από το Camping) πραγματοποιούνται καθημερινά τα γραφεία του Ν.Ο.Ι. και είναι ΔΩΡΕΑΝ, όπως και οι προπονήσεις. Φέτος γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας 11 έως 13 ετών. Πληροφορίες στο τηλ.: 26510 - 38060, Δευτέρα - Παρασκευή 6 με 8:30 μ.μ. και στους προπονητές: Ευγενία Μουτσίκα, 6972059820 και Γιώργο Δημητρίου, 6948384550.

Λεζάντες στις φωτογραφίες
Η Ευγενία Μουτσίκα (φωτό 1) και ο Γιώργος Δημητρίου (φωτό 2), επιβλέπουν αρχάριους αθλητές του Ν.Ο.Ι. που κάνουν τις πρώτες τους διαδρομές στη λίμνη...

From: sportsioannina.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top