home photo

home photo
 

Η ελληνική κωπηλασία ανήκει στις μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου χάρτη αλλά και στις χώρες με την ταχύτερη ανάπτυξη από τις μικρές κατηγορίες .Κι αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Ρατσιτσε της Τσεχίας όπου τα ελληνικά κουπιά κατέκτησαν ακόμη τρία μετάλλια φτάνοντας τα τέσσερα συνολικά στη διοργάνωση.
Έτσι μετά το ασημένιο των αδελφών Σπυρίδου στην δίκωπο άνευ , το Σάββατο, σήμερα στο αντίστοιχο αγώνισμα των εφήβων οι Απόστολος Λαμπρίδης και Μιχάλης Ναστόπουλος κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 6.50.39 αφήνοντας 2ο το γερμανικό πλήρωμα με 6.51.41 και 3ο το πλήρωμα από το Αζερμπαιτζάν με 6.56.06.
Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Διονύσης Αγγελόπουλος που τερμάτισε 2ος στο σκίφ εφήβων και κατέκτησε το 2ο ασημένιο της Ελλάδας στη διοργάνωση με χρόνο 7.05.18. Το χρυσό κέρδισε ο Γερμανός Φέλιξ Μπάχ με 7.01.33 και το χάλκινο ο Αμερικανός Άντριου Κάμπελ με 7.09.36.
Το τέταρτο μετάλλιο της Ελλάδας και μοναδικό χάλκινο κατέκτησε στο σκίφ νεανίδων η Κατερίνα Νικολαίδου με χρόνο 7.57.28. Πρώτη ήταν η Γερμανίδα Σίβερς με 7.50.40 και 2η η Οπρέα από τη Ρουμανία με 7.52.87.
Τα δυο πληρώματα του διπλού σκίφ των εφήβων με τους Αντώνη –Γιάνναρη και των νεανίδων με τις Διαμαντή-Νταλαμάγκα κατέκτησαν αμφότερα την 5η θέση στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.
Τέλος το τετραπλό σκίφ των εφήβων με τους τους Δάφνη-Αριστιδιάδη-Κούρτη και Λουλούδη πήραν την 4η θέση στον μικρό τελικό

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top