home photo

home photo
 

Τέσσερις πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας, οι Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Μιχάλης Ναστόπουλος και Βασίλης Τζανίνης επιλέχθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία και θα λάβουν μέρος στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί από την Κυριακή και μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Στο κοινόβιο έχουν κληθεί συνολικά 22 αθλητές σωματείων απ' όλη την Ελλάδα, με το Ν.Ο.Ι. να έχει φυσικά για μία ακόμη φορά την μεγαλύτερη εκπροσώπηση.


Λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Σχινιά οι Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας μίλησαν για την προετοιμασία που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, για τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και περιέγραψαν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά.

«Βασικός μας στόχος για φέτος είναι η εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου», ανέφερε ο Γιάννης Τσίλης, δηλώνοντας πολύ αισιόδοξος για την επίτευξή του. «Μετά το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να ανέβουμε στο βάθρο και του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (θα γίνει τον Αύγουστο στο Blend της Σλοβενίας) και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση για την Ολυμπιάδα», είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα προετοιμασία τους, ο Γιαννιώτης Πρωταθλητής τόνισε ότι «είμαστε σε φόρμα. Ο καιρός και η λίμνη βοήθησαν και βοηθούν πολύ στην προπόνησή μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε σε δηλώσεις του και ο Γιώργος Τζιάλλας. «Στόχος μας είναι πρώτα να έχουμε την υγεία μας και έπειτα να διατηρηθούμε σε τροχιά βάθρου και σε τροχιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του 2012», υπογράμμισε ο Γιαννιώτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Κωπηλασίας, δηλώνοντας επίσης πολύ αισιόδοξος για την πραγματοποίηση του:«Πάνω απ' όλα το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα είναι εφικτό για μας, ενώ θέλουμε να είμαστε ξανά φέτος παγκόσμιοι πρωταθλητές», σημείωσε ο Γ. Τζιάλλας.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι το κοινόβιο που ξεκινάει μεθαύριο στο Σχινιά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμαστούν πληρώματα και να βγουν συμπεράσματα για το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών της Εθνικής Ομάδας, αφού θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα είναι πλήρης με όλους τους κωπηλάτες που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο της Νέας Ζηλανδίας.

Από www.super-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top