home photo

home photo
 

ImageΕντυπωσιακές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στον δεύτερο φετινό Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, από την ΕΚΟΦΝΣ. Με πρωτιές στα αγωνίσματα που συμμετείχαν και καλές επιδόσεις στους χρόνους, οι Γιαννιώτες κωπηλάτες επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και απέδειξαν πόσο συστηματική δουλειά γίνεται στο Ν.Ο.Ι.. Συγκεκριμένα, οι επιδόσεις τους ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

*Άνδρες: Ο Γιώργος Τζιάλλας πήρε την 1η θέση στο Σκιφ και οι Γιάννης Τσίλης και Βασίλης Τζανίνης την 2η στη Δίκωπο.

*Νέοι 19 έως 23 ετών: Οι Αποστόλης Λαμπρίδης και Χρήστος Κουτσιαύτης πήραν την 1η θέση στη Δίκωπο και ο Ευριπίδης Σκλιβανίτης την 13η θέση στο Σκιφ.

*Νεάνιδες: Η Ελένη Διαμάντη και η Βάσω Νταλαμάγκα πήραν την 1η θέση στη Δίκωπο, η Ξανθή Κολτσίδα την 3η θέση και η Σπυριδούλα Τζούμα την 7η θέση στο σκιφ.

*Έφηβοι: Ο Γιώργος Αντώνης πήρε την 1η θέση, ο Κων/νος Μαγκλάρας την 7η και ο Βασίλης Πάνου την 10η θέση στο σκιφ. Οι Ηλίας Κούρος και Θανάσης Τσιάλιος πήραν την 2η θέση και οι Γεώργιος Βαρδάκας και Ιωάννης Ζήσης την 5η θέση στη Δίκωπο.

Σε δηλώσεις του μετά την λήξη του Αγώνα ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος -συνόδευσε τους κωπηλάτες μαζί με τον Δημήτρη Δερέκα- εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των αθλητών του.

Όπως τόνισε, επόμενος στόχος είναι οι τρίτες δοκιμασίες για την Εθνική Ομάδα στα μέσα του Απρίλη, με τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι φετινές προκρίσεις.

Νωρίτερα, στις 27 Μαρτίου ο Ν.Ο.Ι. θα συμμετάσχει σε διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Καστοριά.

Από www.super-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top