home photo

home photo
 

Η Natalie Redgrave κέρδισε την πρώτη της διάκριση στην κωπηλασία με το πλήρωμα της Οξφόρδης, το οποίο κέρδισε στο Boat Race των γυναικών.

Redgrave punches the air after Oxford win by a lengthΗ κόρη του πέντε φορές Ολυμπιονίκη Sir Steve Redgrave, βοήθησε την Οξφόρδη να νικήσει Κέμπριτζ την Κυριακή.

Η μητέρα της, κυρία Ann, πρώην κωπηλάτρια και τώρα γιατρός της ομάδας κωπηλασίας της Μεγάλης Βρετανίας, όταν η Οξφόρδη κέρδισε τον αγώνα 2000m στο Henley-on-Thames, δήλωσε.

"Μπορείς να πάρεις τα σωστά γονίδια και την ποιότητα, αλλά είναι η δουλειά που πρέπει να βάλεις για να αξιοποιηθούν αυτά", είπε. "Νιώθω φανταστικά."

Η Redgrave Τζούνιορ δοκίμασε κωπηλασία στα 13 της αλλά δεν της άρεσε και επέστρεψε στον αθλητισμό μόλις πριν από 18 μήνες, όταν άρχισε να σπουδάζει ιατρική στο Pembroke College της Οξφόρδης.

Για τον πατέρα της, που το Σάββατο ήταν μέλος της ομάδας σχολιασμού του BBC για το Boat Race των ανδρών, είπε: "Ήρθε και με είδε στην προπόνηση μια-δυο φορές, ενώ χθες το βράδυ που μίλησα μαζί του μου είπε να είμαι ήρεμη".

"Πολύ καιρό πριν, ο κόσμος με ρωτούσε πότε θα ασχοληθώ με την κωπηλασία και αυτό ήταν αρκετά ενοχλητικό.

"Αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου και ότι κάνω, να το κάνω για μένα."

Ο Sir Steve Redgrave, που παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρώην συνεργάτη του και νονό της Natalie, Sir Matthew Pinsent, δήλωσε: "Είμαι πραγματικά υπερήφανος. Έχει τη δυνατότητα να ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο..

Είναι αστείο γιατί ήταν πάντα κατηγορηματική ότι δεν επρόκειτο να ασχοληθεί με την κωπηλασία και όταν είδαμε ότι άρχισε να κωπηλατεί νιώσαμε ευχάριστη έκπληξη.

Η μητέρα της άρχισε κωπηλασία στο πανεπιστήμιο και σε δύο χρόνια ήταν ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες - και έτσι ελπίζουμε το ίδιο και γι 'αυτήν.

Προφανώς υπάρχει πίεση που είμαι ο πατέρας της, αλλά το αντιμετωπίζει καλά, καλύτερα από ό, τι νόμιζα."

Μετάφραση Greek Rowers από news.bbc.co.uk

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top