home photo

home photo
 





Σε μια καλύτερη χρονιά ευελπιστεί ο ομοσπονδιακός προπονητήςΧρόνης Βλασταρίδης , υπεύθυνος στην εθνική ομάδα για την κατηγορία Senior B και τα διπλά κουπιά.

“Για την Senior Β αυτό που επιζητούμε φέτος είναι να διατηρήσει ή και να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά και τα προπέρσινα. Πέρυσι είχαμε δυο χρυσά στο διπλό ελαφρύ των κοριτσιών και το αντίστοιχο των αγοριών . Την πολύ καλή παρουσία του Παπαχρήστου στο σκίφ με το χάλκινο μετάλλιο και την παρουσία στον τελικό του τετραπλού ελαφρών βαρών . Πιστεύουμε ότι φέτος μπορούμε να κρατήσουμε αυτά τα αποτελέσματα αν και η χρονιά είναι περίεργη” τόνισε.
έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στο θέμα της διακοπής των κινήτρων
“Το θέμα των κινήτρων είναι ένα γενικότερο θέμα που δεν μπορεί να τεθεί αποσπασματικά για το αν επηρεάζει την Εθνική ομάδα και μόνο . Πρέπει να γίνει μια ευρύτερη συζήτηση αφού το να κάνεις αθλητισμό μόνο για τα κίνητρα δεν είναι σωστό από την άλλη να μην έχεις και κάτι που να σε βοηθήσει είναι λίγο άδικο . Τα παιδιά ξοδεύουν πολύ χρόνο από την προσωπική τους ζωής η οποία είναι επι της ουσίας ανύπαρκτη και είναι γεγονός ότι πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να κάνει αυτό που κάνουν για πολύ καιρό”.


kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top