home photo

home photo
 



Με δυο πληρώματα μετέχει η ελληνική κωπηλασία στην Βασιλική Ρεγκάτα του Χένλεϊ στην Αγγλία όπου διεξάγεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.
Πρόκειται για το σκίφ γυναικών με την Αλεξάνδρα Τσιάβου και την δίκωπο άνευ με τα αδέλφια Γκουντούλα , Απόστολο και Νίκο.
Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές ρίχνονται πρώτοι στους αγώνες μετέχοντας στην προκριματική φάση που ξεκινάει στις 17.15 της Πέμπτης (30/6) και εάν προκριθούν θα συνεχίσουν την Παρασκευή. Μάλιστα η εφημερίδα The Times σε αφιέρωμά της για τους συγκεκριμένους αγώνες αναφέρει ότι τα δυο αδέλφια αποτελούν την μόνη απειλή για τους Βρετανούς Ριντ και Τριγκς Χότζ στο δρόμο προς τον τελικό
Αύριο ξεκινάει τις προσπάθειές της και η Αλεξάνδρα Τσιάβου όπου θα αγωνιστεί στην προημιτελική φάση του αγωνίσματός της.
Η Ρεγκάτα του Χένλει που διεξάγεται με το σύστημα των νοκ άουτ αγώνων (τα πληρώματα τρέχουν ανά δύο κι όποιο κερδίζει συνεχίζει) συγκεντρώνει φέτος 486 πληρώματα εκ των οποίων τα 120 προέρχονται από άλλες χώρες πλην της Αγγλίας.
Τους τρεις Έλληνες πρωταθλητές συνοδεύει ο προπονητής Σίμος Σάμιος.


kopillasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top