home photo

home photo
 


Αλλάζει σύνθεση το Διπλό Ελαφρύ του Καναδά.Δεν τα κατάφερε τελικά η Tracy Cameron να είναι έτοιμη για το Διπλό Ελ.Βαρών Γυναικών και έτσι ένας απο τους σημαντικότερους αντίπαλους του Ελληνικού πληρώματος αλλάζει την σύνθεση του λίγες μέρες πρίν την Έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Η Tracy Cameron  η οποία μαζί με την Lindsay Jennerich είχαν κερδίσει το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010, είναι στην φάση ανάρρωσης απο το πρόβλημα που είχε στα πλευρά τον προηγούμενο μήνα και θα αγωνιστεί στο Σκίφ Ελ.Βαρών Γυναικών, ενα μη Ολύμπιακό Αγώνισμα. Την θέση της στο Διπλό θα πάρει η Patricia Obee η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο με την  Lindsay Jennerich τον Victoria, B.C.
"Αφού δεν είμαι 100% έτοιμη είναι υπερβολικό να πάρω ενα τόσο μεγάλο ρίσκο. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και ο αποκλειστικός στόχος είναι η πρόκριση του σκάφους στους Ολυμπιακούς. Πιστέυω οτι η Lindsay και η Patricia θα πετύχουν αυτόν τον στόχο."
Ο υπέυθυνος της ομοσπονδίας του Καναδα Peter Cookson επιβεβαίωσε την αλλαγή στην σύνθεση σήμερα και δήλωσε οτι η Cameron είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Σκίφ.
"Η Tracy δεν έχει επανέλθει στο επιθυμιτό επίπεδο μετά τον τραυματισμό της για να αγωνιστεί στο διπλό, η βελτίωση της όμως της επιτρέπει να αγωνιστεί στο Σκίφ. Είμαι πεπεισμένος οτι η Patricia Obee θα είναι η ιδανική αντικαταστάτρια και αυτη η βάρκα τελικά θα προκριθεί."
Στο Διπλό Σκίφ Ελ.Βαρών προκρίνονται 8 σκάφη για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ο Καναδάς έχει κατεβάσει μια πολύ δυνατή αποστολή διεκδικώντας πρόκριση για τα 10 απο τα 14 Ολυμπιακά Αγωνίσματα (W8+, M8+, M4-, LM4-, W2x, LW2x, W2-, LM2x, M2-, M2x) και ένα πλήρωμα για τους Παραολυμπιακούς (LTA4+).


Πηγή:http://row2k.com/

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top