home photo

home photo
 


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα ελληνικά χρώματα ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Μπλέντ της Σλοβενίας. 
Η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών με τους Στέργιο Παπαχρήστο-Γιώργο Τζιάλλα-Γιάννη Τσίλη-Γιάννη Χρήστου πήρε την 1η θέση στον προκριματικό και αυτόματα προκρίθηκε στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης. Μια πρόκριση που κατατάσσει την ελληνική βάρκα στις 12 καλύτερες του κόσμου και βέβαια τη φέρνει μια ανάσα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου αφού θα προκριθούν τα 11 καλύτερα πληρώματα. 
Πολύ καλή πρεμιέρα και για τα υπόλοιπα τρια ελληνικά πληρώματα που αγωνίστηκαν σήμερα. Πιο συγκεκριμένα η δίκωπος  άνευ των ανδρών με τους Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα πήρε την 2η θέση και συνεχίζει στον επαναληπτικό όπως και το διπλό σκίφ το βαρύ των γυναικών με τις Κατερίνα Νικολαίδου-Τριανταφυλλιά Καλαμποκά που ήταν 3ες στα προκριματικά.
Την συνέχεια στο αγώνισμά τους εξασφάλισαν και οι Γιώργος Κόνσολας-Παναγιώτης Μαγδανής που τερμάτισαν 2οι στον προκριματικό του διπλού σκίφ ελ βαρών. 
Αύριο Δευτέρα ρίχνονται στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Αλεξάνδρα Τσιάβου-Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελ βαρών.
kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top