home photo

home photo
 

Την αισιοδοξία του για την πρόκριση δυο ακόμη πληρωμάτων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου , όπου έχουν ήδη προκριθεί τέσσερα, δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε . Ικανοποιημένη για την προετοιμασία της δήλωσε και η παγκόσμια πρωταθλήτρια , Χριστίνα Γιαζιτζίδου

Χαρακτηριστικά είπαν:

Τζιάνι Ποστιλιόνε:

"Η προετοιμασία της ομάδας πηγαίνει καλά. Αυτό το χειμώνα είχαμε κάποιο προβλήματα τραυματισμών με δυο αθλητές της τετρακώπου. Η ομάδα ωστόσο είναι συγκεντρωμένη αφού μετά τον 3ο αγώνα Αξιολόγησης μπαίνουμε πλέον στην αγωνιστική περίοδο. Πρώτος αγώνας θα είναι η ρεγκάτα του Πιεντιλούκο στην Ιταλία στις 14 και 15 Απριλίου όπου και θα στείλουμε όλα τα πληρώματα που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς από τον προολυμπιακό αγώνα της Λουκέρνης.

Δεκαπέντε μέρες μετά στις αρχές Μαΐου θα πάρουμε μέρος στο πρώτο παγκόσμιο Κύπελλο στο Βελιγράδι όπου θα λάβουν μέρος τα τέσσερα πληρώματα που έχουν ήδη πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς και μετά θα έχουμε μπροστά μας την προολυμπιακή ρεγκάτα όπου πιστεύω ότι θα αγωνιστούν δυο βάρκες από τα σκιφ. Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτά τα δυο πληρώματα όχι γιατί έχουν σίγουρη την πρόκριση , είναι άλλωστε πολύ δύσκολο, αλλά γιατί είναι πολύ νέοι αθλητές και έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Ασφαλώς δεν μπορούμε να πούμε ότι θα προκριθούν σίγουρα αλλά θα κερδίσουν εμπειρία βλέποντας στο βάθος και τους Ολυμπιακούς του 2016 στη Βραζιλία.

Ξανά στη Λουκέρνη μια εβδομάδα μετά, τα Ολυμπιακά πληρώματα θα κάνουν τον τελευταίο διεθνής τους αγώνα πριν το Λονδίνο. Μετά μας απομένει ένας μήνας εξειδικευμένη προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς. Πιστεύω τα πληρώματα μας να παρουσιαστούν πολύ γρήγορα και πολύ δυνατά. Το σημαντικό ωστόσο είναι οι αθλητές μας να είναι σε καλή φόρμα , αισιόδοξοι και καλά προετοιμασμένοι"

Χριστίνα Γιαζιτζίδου:

"Τα πράγματα βαίνουν καλώς . Κάποια μικροπροβλήματα με τραυματισμούς που είναι μέσα στο πρόγραμμα ξεπεράστηκαν και συνεχίζουμε κανονικά την προπόνηση. Προσωπικά είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τη δουλειά που έχω κάνει. Πιστεύω ότι δεν θα δούμε σύντομα δείγματα της δουλειάς που έχουμε κάνει αφού είμαστε ακόμη αρκετά φορτωμένοι από προπόνηση. Νομίζω ότι η πραγματική μας εικόνα θα βγει από το παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης και μετά. Είμαστε σε καλό δρόμο"

Το video με τις δηλώσεις μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο site της ΕΚΟΦΝΣ kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top