home photo

home photo
 

Με προορισμό τη Λουκέρνη αναχωρεί αύριο Τρίτη ακόμη ένα κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας προκειμένου να πάρει μέρος στον 2ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ελβετίας από τις 25 ως και τις 27 Μαΐου.

Στην αποστολή βρίσκονται τα τέσσερα Ολυμπιακά πληρώματα και ακόμη δυο. Πιο συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης θα πάρουν μέρος :

Το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Αλ. Τσιάβου-Χρ. Γιαζιτζίδου, το αντίστοιχο των ανδρών με τους Π.Μαγδανή-Λ.Κόνσολα, η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Απόστολο και Νίκο Γκουντούλα καθώς και η τετράκωπος άνευ με τους Γ.Τζίλη-Γ.Τζιάλλα-Σ.Παπαχρήστο-Γ.Χρήστου. Επίσης θα αγωνιστούν ο Σπύρος Γιάνναρος στο σκιφ ελ βαρών ανδρών και οι Κ.Χρηστομάνος-Απ.Λαμπρίδης επίσης στην δίκωπο άνευ.

Η προολυμπιακή ρεγκάτα

Στη Λουκέρνη βρίσκονται ήδη δυο ελληνικά πληρώματα που διεκδικούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου στην τελευταία προολυμπιακή ρεγκάτα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Σήμερα Δευτέρα στις 19:00 ώρα Ελλάδας ο Διονύσης Αγγελόπουλος αγωνίζεται στον επαναληπτικό του σκιφ ανδρών ενώ αύριο Τρίτη το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Κατερίνα Νικολαΐδου-Ελένη Διαμαντη αγωνίζονται στον μεγάλο τελικό με στόχο την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που δίνουν το εισιτήριο για το Λονδίνο.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top