home photo

home photo
 

Σ. Παπαχρήστος: Αποδείξαμε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι ντόπινγκ. Είμαστε υπερήφανοι και "καθαροί"




Υπερήφανος, όσο και απόλυτα επιτυχημένος. Οι κόποι τόσων χρόνων, η επίπονη δουλειά και οι τεράστιες προσπάθειες έφεραν αποτέλεσμα. Ο Στέργιος Παπαχρήστος μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης με την τετράκωπο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, ανήκει πλέον στην ελίτ της παγκόσμιας κωπηλασίας.
Σήμερα τα χαράματα, θαυμάσαμε γι΄αλλη μια φορά τον Στέργιο στη συνέντευξη που έδωσε μαζί...
...με τους συναθλητές του στην ΝΕΤ.
Σταχυολογήσαμε λοιπόν τις καλύτερες ατάκες του και σας τις μεταφέρουμε. Διαβάστε λοιπόν αποκλειστικά στο GOALPOST.GR τι είπε ο Βολιώτης πρωταθλητής:
Για την κατάκτηση της 4ης θέσης: "Είμαι υπερήφανος που φτάσαμε στην κατάκτηση της 4ης θέσης. Φυσικά και πιστεύαμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο, κυρίως περνώντας τους Αμερικάνους τους οποίους πέρυσι είχαμε κερδίσει τέσερις φορές. Προσωπικά χάρηκα τον αγώνα και για άλλη μια φορά ένιωσα ευτυχής που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους Έλληνες πρωταθλητές, τους συντρόφους μουΤζιάλλα, Τσίλη, Χρήστου.
Έστω όμως κι αν η διαδρομή στην οποία τρέξαμε δεν μας ευνόησε, εγώ δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Αν κάτι ήταν άδικο, ο Θεός βλέπει από ψηλά και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα μας το δώσει πίσω".
Όσο για το πόσο "καθαρή" ήταν η επιτυχία του και αυτή των συναθλητών του είπε: "Η βάρκα μας με το συγκεκριμένο πλήρωμα έχει κερδίσει πολλούς παγκόσμιους και Πανευρωπαικούς τίτλους. Περνάμε συνεχώς από αντιντόπινγκ κοντρόλ και αποδεικνύεται πάντα πως είμαστε απόλυτα καθαροί.
Τα εντυπωσιακά μας αποτελέσματα προέρχονται από τη σκληρή και επίπονη καθημερινή μας δουλειά στα κοινόβια. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι αγώνες του ντόπινγκ όπως πιστεύουν πολλοί. Είναι και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και μεγάλων θυσιών των αθλητών".
Για την προσοχή της Πολιτείας: "Μπορεί να φανώ σκληρός, αλλά δυστυχώς ορισμένοι μας θυμούνται μόνο για να βγάλουν τις φωτογραφίες δίπλα μας. Στην Εθνική ομάδα είμαστε 10 πρωταθλητές χωρίς δουλειά. Δεν έχουμε πάρει τίποτα. Γίναμε Ολυμπιονίκες, επειδή πιστεύουμε και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Φυσικά και δικαιούμαστε πολλά περισσότερα".
Για την επόμενη μέρα: " Θα έχουμε μόλις πέντε μέρες διακοπές και από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάμε και πάλι κοινόβιο προκειμένου να προετοιμαστούμε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βαρέζε της Ιταλίας".
Μπορεί ο Στέργιος Παπαχρήστος να είναι ο πιο μικρός σε ηλικία στο πλήρωμα της τετρακώπου, όμως πρόκειται για έναν ώριμο αθλητή, προσηλωμένο στον στόχο του που ξέρει καλά τι θέλει και που μπορεί να φτάσει. Ο συντοπίτης μας πρωταθλητής μαζί με τους συναθλητές του, μας έκανε πραγματικά υπερήφανους. Να είσαι γερός και δυνατός Στέργιο Παπαχρήστο. Πάντα ψηλά, πάντα ψηλότερα...
http://www.goalpost.gr/index.php/component/k2/item/2722-papaxristow-katharoi-iperifanoi

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top