home photo

home photo
 


Τους Ολυμπιονίκες του Λονδίνου βραβεύει το πρωί της Τετάρτης (12/12) η Βουλή των Ελλήνων . Σε μια πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας οι 300 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου θα τιμήσουν τους αθλητές που κατέλαβαν μια θέση απο την 8ηθέση και πάνω στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. 
Τρία πληρώματα έχουν προσκληθεί από την ελληνική κωπηλασία να παραστούν και να βραβευτούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Πρόκειται για το διπλό σκιφ ελ βαρών βαρών των γυναικών με τους Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ίτον , την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου με τους Γιάννης Χρήστου-Γιώργο Τζιάλλα- Γιάννη Τσίλη -Στέργιο Παπαχρήστο που  κατέλαβε την 4η θέση καθώς και το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή-Λευτέρη Κόνσολα που τερμάτισαν στην 8η . 
Θα παραβρεθεί ακόμη ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρόνης Βλασταρίδης ενώ της Κωπηλατική Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Μωϋσίδης και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Αργυρίου. 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top