home photo

home photo
 

From: www.kopilasia.gr

Με τρία μετάλλια επιστρέφει αύριο η Εθνική ομάδα κωπηλασίας από τον 1ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μπλέντ της Σλοβενίας  αφού μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε χθες η Αλεξάνδρα Τσιάβου δυο ακόμη ελληνικά πληρώματα ανέβηκαν στο βάθρο της διοργάνωσης κατά την σημερινή τελευταία μέρα κατακτώντας δυο χάλκινα μετάλλια.
Ο λόγος για το πλήρωμα του διπλού σκίφ ελαφρών βαρών γυναικών που αποτελούσαν οι Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και Χριστίνα Γιαζιτζίδου οι οποίες τερμάτισαν 3ες στον τελικό με χρόνο (7.17.09). Στην πρώτη θέση τερμάτισε η βάρκα των ΗΠΑ με 7.07.75 και δεύτερη η βάρκα της Μ. Βρετανίας με 7.13.11.
Τρίτοι στον τερματισμό του τελικού της δικώπου άνευ πηδαλιούχου έπεσαν και τα αδέλφια Γκουντούλα, Απόστολος και Νίκος που έκαναν χρόνο 6.41.06. Πίσω τους στην 4η θέση τερμάτισε και το άλλο ελληνικό πλήρωμα με τους  Γιάννη Τσίλη –Γιώργο Τζιάλλα σε χρόνο 6.43.44.
Στον τελικό του σκίφ ανδρών ο Γιάννης Χρήστου πήρε την 6η θέση σε 7.08.34 ενώ στον μικρό τελικό του διπλού σκίφ ελ βαρών ανδρών οι  Παναγιώτης Μαγδάνης και Λευτέρης Κόνσολας   κατέλαβαν την 4η θέση σε 6.35.97 και κατετάγησαν  10οι στη γενική. 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top