home photo

home photo
 

From kopilasia.gr

Το σπουδαίο ταλέντο της ξεδίπλωσε η Αλεξάνδρα Τσιάβου στον 1ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας ανδρών γυναικών που διεξάγεται στο Μπλέντ της Σλοβενίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκίφ ελαφρών βαρών γυναικών τερματίζοντας πρώτη σε χρόνο 7.59.58.
Παρά την σχεδόν δίωρη διακοπή που είχε το πρόγραμμα των αγώνων λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε στην ομώνυμη λίμνη η κορυφαία αθλήτρια σε όλη την Ελλάδα για το 2009 άφησε πίσω όλες τις αντιπάλους της και άνοιξε το χορό των μεταλλίων για την ελληνική ομάδα.
Τα ελληνικά πληρώματα θα πάρουν μέρος αύριο ,τελευταία μέρα των αγώνων, σε τρεις ακόμη τελικούς μετά τις σημερινές προκρίσεις τους.
Πιο συγκεκριμένα, διπλή εκπροσώπηση θα έχουμε στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου των ανδρών αφού και τα δυο ελληνικά πληρώματα τερμάτισαν 3α στους δυο ημιτελικούς και προκρίθηκαν . Πρόκειται για τα αδέλφια Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα που είναι το ένα πλήρωμα και τους Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα που είναι το άλλο.
Στο τελικό του σκίφ θα αγωνιστεί και ο Γιάννης Χρήστου που ήταν 3ος στον ημιτελικό ενώ στον τελικό του  διπλού σκίφ ελ βαρών γυναικών θα αγωνιστούν οι Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και Χριστίνα Γιαζιτζίδου που κι αυτές πήραν τη 3η θέση στα ημιτελικά.
Για μόλις 3 δευτερόλεπτα έχασαν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό του διπλού σκίφ ελ βαρών ανδρών οι Παναγιώτης Μαγδάνης και Λευτέρης Κόνσολας που τερμάτισαν 4οι στον ημιτελικό και θα αγωνιστούν αύριο στον μικρό τελικό.
Τέλος το διπλό σκίφ των ανδρών με τους Στέργιο Παπαχρήστο και Δημήτρη Μούγιο πήρε την 2η θέση στον Γ΄τελικό και την 14η στη γενική κατάταξη

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top