home photo

home photo
 

Κλιμάκιο της προεθνικής ομάδας κωπηλασίας της Ρωσίας βρίσκεται από την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα προκειμένου να πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας για περίπου ένα μήνα και ως τις 18 Μαρτίου.
Την ρωσική αποστολή αποτελούν έξι αθλητές, έξι αθλήτριες και τρεις προπονητές , που έφτασαν στην Ελλάδα από την Αγία Πετρούπολη, όπου είναι η βάση τους, προκειμένου να προετοιμαστούν σε ιδανικές συνθήκες , αφού την εποχή αυτή οι θερμοκρασίες στη Ρωσία βρίσκονται πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.
Πρόκειται για την δεύτερη ομάδα , μέσα στις πρώτες κιόλας μέρες του 2011, που επιλέγει το ελληνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο για να πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της ενόψει της κωπηλατικής αγωνιστικής περιόδου , μετά την αντιπροσωπία των αθλητριών από την Κίνα που παρέμεινε για περίπου δυο εβδομάδες τον περασμένο Ιανουάριο.
Τις ημέρες αυτές στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα προετοιμάζεται και η προεθνική ομάδα Κωπηλασίας με την συμμετοχή 20 επίλεκτων Ελλήνων αθλητών κι αθλητριών.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top