home photo

home photo
 

Η Anna Watkins γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της με στυλ, με την επίτευξη μιας απρόσμενης νίκης στο σκιφ, στους χειμερινούς αγώνες αξιολόγησης, για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, επί της Katherine Grainger, για την οποία η ήττα είναι σπάνιο φαινόμενο (πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, τρεις φορές ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο και εννέα φορές νικήτρια σε αγώνες αξιολόγησης).
Η Watkins, από το Leek του Staffordshire, λέει ότι έμαθε πολλά από τη συνεργασία με την Grainger, κατακτώντας ένα χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και τρία χρυσά σε παγκόσμια κύπελλα, στο διπλό σκιφ το 2010.

"Καθισμένη πίσω από την Katherine στη βάρκα πέρυσι μου έμαθε πολλά", είπε η Watkins. "Ένιωσα σήμερα ότι αν θα μπορούσα να είμαι σε επαφή μέχρι τη μέση, τότε θα είχα μια πιθανότητα".

Αλλά η Watkins έσπευσε να υποβαθμίσει τη νίκη. «Δεν προδικάζω τίποτα για τους τελικούς αγώνες αξιολόγησης που έρχονται μέχρι τον Απρίλιο. Έχουμε μόλις επιστρέψει από τις προπονήσεις και δεν έχουμε μπει σε κανονικό ρυθμό αγώνων. Οπότε δεν έχω βρει την Katherine στα καλύτερά της.

Η Beth Rodford και Katie Solesbury ήταν η τρίτη και η τέταρτη στον τελικό με τη Vicky Thornley, η οποία βγήκε από το πρόγραμμα “Start”, να μην είναι πολύ πίσω.

Το αντίστοιχο αγώνισμα στους άνδρες κέρδισε ο Alan Campbell – χάλκινο στο παγκόσμιο του 2010 - τον Ματ Γουέλς – χάλκινο στο Πεκίνο το 2008.

Ο Sam Townsend , επίσης, απόφοιτος του προγράμματος“Start”, μετά από ένα δυνατό φίνις στα τελευταία 250μ του αγώνα κατέλαβε την τρίτη θέση μπροστά από τον Steve Rowbotham.

Οι Andrew Triggs Hodge και Pete Reed συνέχισαν να πιστοποιούν την κυριαρχία τους στη δίκωπο, σε εθνικό επίπεδο. Το πετυχημένο δίδυμο, το οποίο πήρε ασημένιο στο παγκόσμιο το 2009 και το 2010 και το χρυσό στο 4- ανδρών στους Ολυμπιακούς το 2008, πήρε μια άνετη νίκη.

Οι Alex Partridge και Alex Gregory, παγκόσμιοι πρωταθλητές το 2009 στο 4-, πήραν τη δεύτερη θέση.
Τρίτοι ήταν οι Ric Τσέσαϊρ Egington και Matt Langridge.
Οι Mohamed Sbihi και James Foad, έμειναν ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους και την τέταρτη θέση, σε μια κούρσα με τόσο δυνατούς αντιπάλους.

Η τελική επιλογή για την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, για το 2011, θα γίνει και πάλι στο Eton-Dorney στις 16-17 Απριλίου

From: britishrowing.org

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top