home photo

home photo
 

Οι «βόμβες» που πέταξε ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής στη διάρκεια της εκδήλωσης των υποτροφιών του Ιδρύματος Λεβέντη για τα χρήματα που πήγαν σε οργανισμούς που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό προκάλεσαν, δυστυχώς, περισσότερο ενδιαφέρον από την παράδοση των επιταγών στους 27 αθλητές από διάφορα αθλήματα που θα στηρίξει το ίδρυμα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (αρκετοί κωπηλάτες μεταξύ των αθλητών).
Ο Μπιτσαξής στην ομιλία του κατά την ημερίδα με θέμα «Ολυμπιακή προετοιμασία, ώρα μηδέν» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει να λέμε όλη την αλήθεια και όχι τη μισή. Αναμφίβολα έχει ευθύνες η ελληνική πολιτεία για το ότι ο αθλητισμός αγγίζεται από την κρίση. Πρέπει, όμως, να αναρωτηθούμε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια. Πήγαιναν όλα τα λεφτά στους αθλητές και στην προετοιμασία τους ή πήγαιναν και σε άλλες ανάγκες των ομοσπονδιών;
Λέτε να ακούμε τη γνώμη των αθλητών. Ναι. Ομως έχουμε δώσει 1 εκατ. ευρώ στο Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και δεν έχει προσφέρει το παραμικρό. Και δεν είναι ο μόνος σύλλογος». Επεσήμανε, επίσης, πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για βοήθεια 3 εκατ. ευρώ στην ολυμπιακή προετοιμασία, ενώ ανακοίνωσε πως το ΕΣΚΑΝ πλέον -με τη συναίνεση των αθλητών- θα δηλώνει όλα τα δείγματα που παίρνει.
Από www.sentragoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top