home photo

home photo
 

Από www.anexarttitos.gr
Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στην Α' Φάση του 77ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κατηγορίας Α-Γ/Ε-Ν που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά στις 28/04-01/05/2011.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με πλήρη επιτυχία και πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Η συμμετοχή αθλητών και σωματείων κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα. 

Η δική μας αποστολή αποτελούνταν από δυο αθλητές και δυο αθλήτριες. Για άλλη μια φορά ο Όμιλός μας απέσπασε μια Πανελλήνια θέση. Συγκεκριμένα την 3η Πανελλήνια Νίκη στο αγώνισμα 1Χ (μονό σκίφ) Νεανίδων 2000μ. με την αθλήτριά μας Στελιανέση Ευτυχία. Στα αγωνίσματα που είχαν δηλωθεί οι αθλητές μας υπήρχε μεγάλη συμμετοχή, ιδίως στο 1Χ Νεανίδων 2000μ. όπου είχαν δηλωθεί 12 αθλήτριες. Στην προκριματική φάση οι αθλήτριες μας Στελιανέση Ευτυχία και Παπαντωνάτου Λουϊζα κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα, κέρδισαν το εισιτήριο για τους ημετελικούς, όπου κατακτώντας η κάθε μία την 1η θέση στη σειρά τους προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος. Το Σάββατο 30/04/2011, στο μεγάλο τελικό του αγωνίσματος κατέλαβαν, η μεν Ευτυχία Στελιανέση την 3η Πανελλήνια θέση, η δε Λουϊζα Παπαντωνάτου – η πιο μικρή σε ηλικία αθλήτρια στην κατηγορία αυτή – απέδειξε ότι είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο και μερικά μέτρα πριν τον τερματισμό, αφού πάλεψε πολύ σκληρά , έχασε την 4η θέση και κατετάγει στην 5η Πανελλήνια Θέση. 


Επομένως στο 1Χ (μονό σκιφ) Νεανίδων 2000μ. ο Όμιλός μας έχει μια 3η Πανελλήνια Θέση από την Στελιανέση Ευτυχία η οποία άφησε πίσω της άλλες εννέα αθλήτριες και την 5η Πανελλήνια Θέση από τη Παπαπντωνάτου Λουϊζα , οι οποίες αγωνίζονται στην κατηγορία Κορασίδων , όμως έχουν το δικαίωμα να συναγωνίζονται με μεγαλύτερης κατηγορίας αθλήτριες. 

Οι έφηβοί μας, Σπύρος Δρακονταειδής και Αλέξης Πετεινάτος συμμετείχαν στο αγώνισμα της 2- (δίκωπος άνευ πηδαλιούχου) Εφήβων 2000μ. , διαγωνιζόμενοι μεταξύ δέκα αθλητών και μετά από πρόκριση και ημιτελικούς κατετάγησαν στο μικρό τελικό του αγωνίσματος όπου κατέλαβαν την 2η θέση , δηλαδή 8η θέση Πανελληνίως. Ο Πετεινάτος Αλέξης αγωνίζεται στην κατηγορία Παίδων, όμως έχει το δικαίωμα να συναγωνίζεται με μεγαλύτερης κατηγορίας αθλητές. 

Συγχαίρουμε την προπονήτρια τους κα Ειρήνη Κουνάδη για τις διαχρονικές της επιτυχίες που διατηρούν τον Όμιλό μας σε ικανοποιητικό επίπεδο διακρίσεων, κερδίζοντας το σεβασμό των μελών του αθλητικού κόσμου και ευχόμαστε στα παιδιά μας - ενόψει των σχολικών πανελληνίων εξετάσεων – καλή επιτυχία και να συνεχίσουν το αθλητικό του όραμα. 

Τέλος, είναι αξιόλογο να σημειώσουμε ότι, στους αγώνες αυτούς συμμετείχε και ο έταιρος σύλλογος Ν.Ο.Κ.Ι. με τέσσερις αθλήτριες και οι οποίες είναι άξιες συγχαρητηρίων για την πρσπάθεια που επέδειξαν συμμετέχοντας στο αγώνισμα 2- (δίκωπος άνευ πηδαλιούχου) Νεανίδων 2000μ. το οποίο διεξήχθη απ' ευθείας σε τελική σειρά με συμμετοχή 4 πληρωμάτων, καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Το άλλο πλήρωμά τους κατατάγει μετά από πρόκριση και ημιτελικό, στο μικρό τελικό, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, δηλαδή 8η θέση πανελληνίως. 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top