home photo

home photo
 


Με δυο ακόμη μετάλλια , ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο ολοκλήρωσαν τα ελληνικά κουπιά την παρουσία τους στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2011 που έγινε στο Μόναχο.
Το ασημένιο κατέκτησε η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ενώ στην 3η θέση τερμάτισε η δίκωπος άνευ των ανδρών.

Η τετράκωπος άνευ με τους Στέργιο Παπαχρήστο-Γιάννη Τσίλη-Γιώργο Τζιάλλα-Γιάννη Χρήστου ξεκίνησε από την 4η θέση στον τελικό, στα 1000μ. είχε καταφέρει να πλασαριστεί στην 3η θέση όμως με πλείστες δυνάμεις στο φινάλε κατάφερε και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας σε 5.55.03 πίσω από την 1η Βρετανία που έκανε 5.52.74 και μπροστά από την 3η Γερμανία που τερμάτισε σε 5.56.82.

Τα αδέλφια Γκουντούλα Απόστολος και Νίκος απέδειξαν και πάλι ότι αποτελούν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο πλήρωμα αφού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ ενώ έχασαν για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο το ασημένιο από τους Ιταλούς Καρμποντσίνιο-Μορνάτι. Πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν σε 6.29.85 ενώ οι Ιταλοί σε 6.28.37. Πρώτη ήταν η βάρκα της Βρετανίας με χρόνο 6.24.67.

Στον τρίτο τελικό της ημέρας για τα ελληνικά χρώματα το διπλό σκίφ ελ βαρών των γυναικών με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου -Τριανταφυλλιά Καλαμποκά πήρε την 6η θέση .
Έτσι η εθνική ομάδα αποχωρεί από το Μόναχο με συγκομιδή τρια μετάλλια όλων των αποχρώσεων ένα χρυσό (με την Τσιάβου το Σάββατο) , ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο καθώς και μια συμμετοχή σε τελικό.      


kopilasia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top