home photo

home photo
 

Μια σειρά σημαντικών συναντήσεων για τα οργανωτικά θέματα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί  17-19 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη με συνδιοργανωτές τον Δήμο της πόλης και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία είχαν το σαββατοκύριακο τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της διοργάνωσης.
Με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά καθώς και τους Σπύρο Πέγκα (πρόεδρο Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης AE), Θανάση Μητρούση (μέλος επιτροπής  υλικού FISA) η Εκτελεστική Επιτροπή είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πρόεδρο της Οργανωτικής του παγκοσμίου Γιάννη Μπουτάρη. Στην συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν μια ώρα σε πολύ καλό κλίμα έγινε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα της διοργάνωσης και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα με σημαντικότερο το οικονομικό. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες για την εξεύρεση χρηματοδότησης των αγώνων από χορηγούς ενώ υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα τηρήσει τη δέσμευση που έχει υπογράψει με την παγκόσμια Ομοσπονδία και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις υπάρχουσες προδιαγραφές.
 Στο πλευρό της Οργανωτικής τα σωματεία
Με πρωτοβουλία της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση με τους προέδρους Ομίλων της Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να ενημερωθούν για τη μέχρι στιγμής πορεία της Οργάνωσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος καθώς και την ενεργοποίησή τους με ομάδες εθελοντών που θα συνδράμουν με την εμπειρία τους στην διεξαγωγή  της διοργάνωσης.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι του ΝΟΘ Ακης Τσαλίκης, του ΙΟΘ Χρήστος Σίσκος, του ΟΦΘ Νίκος Καιρίδης, του ΝΟ Κατερίνης Γιώργος Μελετλίδης και του ΝΟ Γιαννιτσών Νίκος Θωμαΐδης , απο την Εκτελεστική Επιτροπή οι Πέγκας, Μητρούσης ,Δολμάς ενώ τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ συνόδευε και ο Γενικός Γραμματέας της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Αντώνης Αργυρίου.
Στο σύνολό τους οι πρόεδροι των σωματείων εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνδράμουν στη διοργάνωση τόσο με υλικό όσο και με έμψυχο δυναμικό προκειμένου οι αγώνες να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.
Σεμινάριο παράκτιας για διαιτητές
Τέλος στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο διαιτησίας για την Παράκτια Κωπηλασία με την συνδρομή του προέδρου της Επιτροπής διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βέλγου Πατρίκ Ρομπό . Το σεμινάριο σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφού παρακολούθησαν σχεδόν στο σύνολό τους οι Έλληνες διαιτητές.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top